Novosti

NOVI UPISNI ROK

NOVI UPISNI ROK U LJETNI SEMESTAR OD 15.01.2018.

TURIZAM NA VRHU JEZIKA

Specijalizirani tečaj engleskog jezika za turizam

OKRUGLI STOL U CENTRU ZNANJA (gratis tretman)

Koristite zubni konac? Redovito podrezujete nokte? Odlazite frizeru? Čitate? Održavate se u formi? Što je s vašim engleskim? Može li ga se uopće više promatrati kao strani jezik ili on pak danas ulazi u domenu opće pismenosti?

JA PROTIV BIEBERA

Godina je dvijetisućeisedamnaesta. To znači samo jednu stvar: svijet više ne tolerira dosadu. Moderna mlada osoba ne kupuje dosadnu odjeću, ne sluša dosadnu glazbu, ne gleda zamorne filmove, ne tolerira jednolična jela. Isto vrijedi za djecu. Moderna mlada osoba ne želi dosadan tečaj jezika. Moderno dijete još manje.

THE ME IN METHOD

Učenje stranog jezika temelji se na učinkovitoj prezentaciji pravila i primjera, njihovoj praktičnoj primjeni, sustavnom ponavljanju gradiva i redovitom provjeravanju znanja, odnosno na konstantnoj komunikaciji i konverzaciji. Ključ dobre komunikacije za mene nije prvenstveno u samom činu govorenja i odgovaranja na postavljena pitanja, već u aktivnom procesu slušanja i promatranja govora tijela, na upoznavanju svojih sugovornika, svojih učenika, svoje publike, kako bih istu mogla bolje razumjeti, poistovjetiti se s njom, shvatiti njezina očekivanja i prilagoditi se njezinim potrebama.

Education vacation

We offer fun and easy ways to learn Croatian language and mores.

Predupis uz poklon-bon

Početak nove akademske godine u gradu je obilježen gužvama u knjižarama i visokim izdatcima za školske materijale.

OŠ Mertojak- predupisi u novu školsku godinu

Već 25 godina u Vašem kvartu i prvi put u vašoj školi.

OŠ Žrnovnica - predupisi u novu školsku godinu

Engleski je jezik kojim pričaju građani svijeta i kako bi se uistinu sporazumjeli jedni s drugima, ključno je ovladati njime u potpunosti. Znanje ovog jezika otvara ili zatvara vrata, ovisno o našoj motivaciji pri učenju i kontinuiranom usavršavanju.

Intenzivni tečajevi

Dvotjedni tečajevi za engleski, njemački, talijanski i hrvatski

<< 12 >>
© 2016 Centar znanja stranih jezika. Sva prava pridržana. Developed by: Fer Projekt